Саниране и топлоизолация

Саниране и топлоизолация на къщи и апартаменти

Предлагаме ремонтни и строителни услуги за саниране и топлоизолация на къща, апартамент, офис, производствено, складово или друг вид индустриално помещение, както и на жилищен вход, жилищен блок или цяла сграда.

Материали за саниране и топлоизолация

Топлоизолация и саниране извършваме със следните материали:

  • Стиропор Баумит СтарТерм (10 см)
  • Austrotherm EPS с дебелина (10 см)
  • Топлоизолационни платна EPS или NEOPOR
  • Лепилна и шпакловъчна смес Баумит ПроКонтакт
  • Силиконова мазилка Баумит СиликонТоп
  • Драсканата полимерна мазилка Baumit GranoporTop
  • Лепило, дюбели и стъклофибърна армираща мрежа
  • Шпакловка, водобрани, ъгли и грунд за полимерна мазилка.

Топлоизолационните плочи от експандиран полистирен, познат повече като стиропор намират широко приложение за изолация на покриви, стени, тавани и основи на офиси, жилищни сгради и други обекти.

Фасадните плочи Баумит ПроТерм с размери 50х100 см от експандиран полистирен (стиропор), са устойчиви на стареене, несвиваеми, устойчиви на горене.

Стиропорът Баумит СтарТерм представлява сиви фасадни плочи с размери 50х100 см с подобрени топлоизолационни свойства от експандиран полистирен и дебелина 10 см.

Голямо предимство на този вид толлоизолационни плочи е, че те пропускат по-малко водни пари от минералната вата, но повече от тухлена стена или бетон и по този начин запазват цялостната паропропускливост на топлоизолираните стени и фасади.

Силиконова мазилка Баумит СиликонТоп е силно паропропусклива, съхне без напрежение и има ниска склонност към замърсяване.

Драсканата полимерна мазилка Baumit GranoporTop 1.5 мм допринася да добрата термоизолация и хидроизолация на фасадата. GranoporTop 1.5 мм е произведена на основа на изкуствени смоли, еластична е, засилва водоотблъскващия ефект на изолацията и се използва за външно полагане.

Лепилна и шпакловъчна смес Баумит ПроКонтакт е предназначена за залепване на всички видове топлоизолационни плочи и същевременно представлява шпакловка с отлична еластичност в опаковки по 25 кг.